NE CEKAM

Bez obzira koliko djece imali, sigurno Vam se mnogo puta dogodila situacija kada ste nedefinirano dugo vremena čekali u prepunoj čekaonici. Vani je ružno vrijeme – hladnoća, kiša ili oboje, a Vi morate provesti dva ili više sati u malom prostoru sa još barem desetak ljudi i djece. Prilikom jedne takve večeri, autor usluge je nakon više od dva sata čekanja sa četvero djece i dolaska kući u 20:40, dobio ideju kako pomoći roditeljima i skratiti vrijeme čekanja u pedijatrijskim ambulantama. Ta ideja je pretočena u uslugu NEČEKAM.

Nadamo se da će Vam ova usluga pomoći u skraćivanju vremena nepotrebnog čekanja u pedijatrijskim ambulantama.

KAKO POSLATI SMS

CIJENA USLUGE

KORISNIK

Cijena usluge: 3,72 kn sa PDV-om (jednokratna prijava) - Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Mobile d.o.o., Međimurska 28, 42 000 Varaždin, MB: 070096612, OIB 12385860076. Tel: 042 500 871
Prilikom prijave kod liječnika samo se prvi sms plaća!
Sve SMS obavijesti i sms Vašeg otkazivanja prijave su besplatni!

Ako ne želite koristiti ovaj sustav, a Vaš pedijatar ju ima, možete ostaviti knjižicu u čekaonici, kao i do sada. Ako želite primati SMS obavijest tada uz knjižicu ostavite i broj mobitela:

  • Vaši podaci se unose u sustav
  • broj telefona osigurava da ćete dobiti povratnu informaciju kada ste na redu mobitelom

Ako ne želite ostaviti broj telefona, tada čekate u čekaonici kao i do sada. Vaš red određen je trenutkom unosa Vaše prijave na listu sustava (ako većina roditelja koristi sustav moguće je da će čekaonica biti prazna, što ne znači da ste prvi na redu).

LIJEČNICI

Ako želite koristiti uslugu NEČEKAM u Vašoj ordinaciji, javite nam se na email adresu info@necekam.com. Usluga je za liječnike BESPLATNA!

Potrebno je potpisati ugovor koji ćemo Vam dostaviti i odrediti datum s kojim želite startati uslugu.